FacebookTwitterYouTubeDailymotionScribdCalameo
SlideshareIssuuPinterestGoogle plusInstagramTelegram
Chat About Islam Now
Choose your country & click on the link of your language.
Find nearby Islamic centers & GPS location on the map.

Our Islamic Library contains:
Islamic TVs channels LIVE
Islamic Radios LIVE
Multimedia ( Videos )
Multimedia ( Audios )
Listen to Quran
Interactive files & QR codes
Misconceptions
Islam Q & A
Morality in Islam
Articles
The Noble Qur'an
Understanding Islam
Comparative Religions
Islamic topics
Women in Islam
Prophet Muhammad (PBUH)
Qur'an and Modern Science
Children
Answering Atheism
Islamic CDs
Islamic DVDs
Presentations and flashes
Friend sites

Articles' sections



Author:


Go on with your language:
qrcode

Hvordan bad disse profeter? Abraham, Moses, Jesus & Muhammad (fred være med dem)
Abo Karim El-Marakshy

Viewed:
964

Hvordan bad disse profeter? Abraham, Moses, Jesus & Muhammad (fred være med dem)

Engang da sheik Ahmed Deedat, den berømte muslimske lærde, besøgte Jeddah i Saudi-Arabien, fortalte han om en af sit livs oplevelser.

Han sagde, at han tilfældigvis havde en gruppe kristne og jøder på besøg i en moske i Durban i Sydafrika. Da de trådte ind i moskeen tog Deedat ikke kun sine sko af, men bad gruppen om at følge ham, så de tog alle deres sko af.

Så spurgte Deedat gruppen, om de kendte grunden til at tage skoene af. De svarede, "Nej". Deedat forklarede så, at da Moses var på Sinaibjerget, talte Gud til ham:

Da sagde Han (Gud): "Kom ikke nærmere! Drag dine sko af dine fødder, thi det sted, du står, du står på, er hellig jord!" 2.Mosebog 3:5

Mens gruppen sad på en bænk og kikkede på, undskyldte Deedat sig for at udføre rituel afvaskning. Efter den rituelle afvaskning gik han igen hen til gruppen og forklarede. Dette er ikke kun i allerhøjeste grad hygiejnisk, da det bliver udført 5 gange om dagen, det har også en historisk reference. Han citerede igen:

Og Moses og Aron og hans sønner tvættede deres hænder og fødder deri! (i vand) når de gik ind i åbenbaringsteltet og trådte hen til alteret, tvættede de sig, som Herren havde pålagt Moses. 2.Mosebog 40:31-32

Efter den obligatoriske bøn, gik Deedat igen hen til gruppen, der nu var travlt optaget af at observere andre muslimer udføre deres ikke-obligatoriske bønner. Han forklarede bønnens forskellige positurer, hvor den mest interessante er nedbøjningen. Deedat sagde, da han pegede på de knælende, at dette er den måde alle profeter bad på. Han stadfæstede yderligere sin erklæring og citerede:

Da faldt Abram på sit ansigt, og Gud sagde til ham:--- 1.Mosebog 17:3

Da faldt Abraham på sit ansigt--- 1.Mosebog 17:17

Men Moses og Aron begav sig fra forsamlingen hen til åbenbaringsteltets indgang og faldt på deres ansigt. Da viste Herrens herlighed sig for dem. 4.Mosebog 20:6

---Da faldt Josua til jorden på sit ansigt og tilbad--- Josuabogen 5:14

Og han (Jesus) gik et lille stykke videre, faldt ned med ansigtet mod jorden, bad--- Mattæus 26:39

Deedat fortalte gruppen, at de havde et godt kendskab til de kristnes og jødernes måder at udføre bøn på, og at de nu også havde observeret muslimernes måde at bede på.

Deedat spurgte høfligt gruppen, hvilken måde at tilbede på er mest kristen? Gruppen af kristne og jøder svarede enstemmigt, "Det er klart, at den muslimske måde at udføre bøn er mere kristen end andres."

Mange kristne, som konverterer (reverterer) til Islam erklærer i dag, at de nu, ved at gøre dette, er blevet bedre "kristne". Ordet "kristen" betyder ganske enkelt: "en følger af Kristus" eller "Krist-lig". Så hvordan kan disse folk, der nu er erklærede muslimer, påstå at være mere omhyggelige følgere af Jesus?

Lad os tænke over det på en logisk måde, ved at undersøge, hvad Biblen siger om Jesus. For eksempel, hvis vi læser evangelierne, ser vi beretninger om Jesus, hvor han bad med ansigtet mod jorden, hilste sine følgere med udtryk om fred, og fastede i vid udstrækning.

Faktisk er der mange tidligere kristne, der anerkender, at de i ordets egentlig forstand var muslimer, før de opdagede bekræftelsen på deres naturlige tro, indenfor teksten i Quranen, der blev åbenbaret for den sidste profet Muhammad (fred være med ham)

"I der tror! Bøj jer og kast jer til jorden! Tjen jeres Herre og gør det gode! Måske vil det gå jer godt! Quranen 22:77

Du vil se, at mennesket disposition for monoteisme er uadskillig med menneskets natur. I dag har visse folk, der hævder at være følgere af Jesus, Abraham og Moses (fred være med dem) afveget fra vejen. Og hvad angår kristendommem, har folk fejlagtigt skabt en hel tro omkring profeten Jesus, og således gjort ham til noget, som han aldrig påstod at være.

Nu, spørg dig selv helt ærligt, hvem der virkelig følger Jesus' eksempel i dag? Som du måske ved, beder muslimer ydmygt med deres pande mod jorden mindst fem gange om dagen.

Muslimer følger Jesus' religion! Den tro han talte om og praktiserede. Ligeledes tilbeder muslimer den samme Gud, som Jesus tilbad. Den samme Gud, som Abraham, Moses og Muhammad tilbad (fred være med dem)

Muslimer hilser hinanden med frasen: "Fred være med dig", og derudover, nøjagtigt, som Jesus fastede 40 dage i vildmarken, så faster muslimer en hel måden under Ramadan måneden.

Lad os til slut være ydmyge og bede lige som alle disse profeter, og du er mere end velkommen til at downloade bogen om bønner (salaah) fra vores webside.

www.islamic-invitation.com

https://islamic-invitation.com/lang_show.php?langID=11

https://islamic-invitation.com/book_details.php?bID=1052

 
All copyrights©2006 Islamic-Invitation.com
See the Copyrights Fatwa