FacebookTwitterYouTubeDailymotionScribdCalameo
SlideshareIssuuPinterestGoogle plusInstagram
Our Islamic Library contains:
Islamic TVs channels LIVE
Islamic Radios LIVE
Multimedia
Listen to The Quran
THE NOBLE QUR'AN
Understanding Islam
Comparative Religions
Islamic
Women in Islam
Prophet Muhammad (PBUH)
Qur'an and Modern Science
Children Area
The Religion of Irreligion
Islamic CDs
Islamic DVDs
Presentations and flashes
Friend sites


Go on with your language:
qrcode

Muharremi Muaji parë i prej muajve të vitit hixhri ( të emigrimit profetik ) Muharremi Ky infografik bën fjalë për (Muharremin, muajin e Allahut). Ajo përmban kuptimin e emrit dhe dispozitat për muajt e shenjtëruar; cila është vlera e tij (Muharremit) dhe pse ai është i pari prej muajve? Gjithashtu flet për ditën e Ashurasë, përse u quajt me këtë emër dhe cilat janë dispozitat e vlerat e agjërimit të ditës së saj. Materiali është në disa gjuhë.


Viewed:
424

Share |
 
All copyrights©2006 Islamic-Invitation.com
See the Copyrights Fatwa
eXTReMe Tracker